610 Lindo

6101 Lindo Klubi

Vuonna 2009 perustettu ammattiosasto Lindo on  Lindorff Oy:n ja Lindorff Finland Oy:n palveluksessa olevien Pron jäsenten oma ammattiosasto.

Ammattiosastossa otetaan esille asioita, joita työpaikalla tapahtuu ja joista on hyvä keskustella yhdessä. Yhdessä laaditaan toimenpidesuunnitelma ja tavoitteita, joita luottamusmies ja työsuojeluvaltuutettu vievät eteenpäin. Ammattiosasto toimii luottamusmiehen ja työsuojeluvaltuutetun "tukiryhmänä".

Ammattiosaston toimintaa vetää puheenjohtaja. Puheenjohtaja, luottamusmies ja työsuojeluvaltuutettu muodostavat tiimin joka johtaa paikallista edunvalvontatyötä.

Jäsenillat ja jäsentilaisuudet ovat jäsenten keskustelu ja yhteistoimintapaikkoja. Osaston puitteissa voidaan järjestää myös virkistystoimintaa, opintokerhoja ja muuta koulutusta.

Lindo kutsuu Lindorffilla työskentelevät jäsenet ammattiosaston kokoukseen noin neljä kertaa vuodessa. Kokouksissa keskustellaan ajankohtaisista asioista  ja välillä Lindo myös vie jäsenet virkistäytymään kokouksen lomassa.

Näitä voi olla esim. Itsepuolustuskurssi, viini- tai leffailta jäsenhankinnan merkeissä.

6102 Lapeto