Jäsenyys

Rahatalouden ammattilaiset Ratas ry. - Facket för Finans- och ekonomibolag rf, on rahoitusalan, luottotieto- ja perintäalan, arvokuljetusalan, tili- ja taloushallinnon sekä kiinteistöpalveluiden aloilla työskentelevien oma yhdistys. Ratas on Ammattiliitto Pron jäsenyhdistys.

Yhdistys ei peri omaa jäsenmaksua, vaan toiminta rahoitetaan liitolta saatavalla jäsenmaksupalautuksella. Liiton jäsenmaksusta voit lukea lisää täältä.

Ammattiliitto Pro neuvottelee työehtosopimuksen (TES) rahoitus-, vakuutus- sekä luottotieto- ja perintäalalle. Työehtosopimus takaa työntekijöille paremmat työsuhteen ehdot kuin työlainsäädäntö mm. työaika, palkkaus, lomaraha, sairausajan palkka, vanhempainvapaat jne. tulevat työehtosopimuksesta - ei mikään vähäpätöinen asia.

Työntekijöiden ääni kuuluu ja vaikutamme sitä paremmin mitä useampi työntekijä edustamillamme aloilla kuuluu Ammattiliitto Prohon / Ratakseen. Jäsenenä selustasi on turvattu. Palveluksessasi ovat alaasi parhaiten perehtyneet asiantuntijat ja nautit monista rahanarvoisista huippueduista

Jokainen Rataksen edustamilla aloilla työskentelevä toimihenkilö, asiantuntija ja esimies on tervetullut jäseneksi työtehtävästä, asemasta tai koulutuksesta riippumatta.

Liity jäseneksi nyt!