Jäsenyys kannattaa

 

Miksi liittyä jäseneksi:

 

Oletko kiinnostunut työsuhteen ehdoista, palkoista ja nuorten hyvinvoinnista työssä? Siihen oma ammattiliittomme Pro on oikea kanava. Jäsenenä lisäät mahdollisuuksiamme vaikuttaa. Tuomme toiminnassamme esiin myös nuorten näkökulman ja haluamme nyt lyhyesti kertoa sinulle miksi liittyä jäseneksi.

Ammattiliitto Pro neuvottelee puolestasi työehtosopimuksen joka tuo työaikalakia paremmat edut. Työntekijöiden kannalta hyvät sopimukset voidaan saavuttaa vain, jos alalla työskentelevät kuuluvat omaan työehtosopimuksen neuvottelevaan ammattiliittoonsa. Työehtosopimus tarjoaa minimiedut, aina voit sopia paremmin!

Ammattiliitto Pro myös tukee ja vahvistaa jäsentensä asemaa ennakoimalla työelämässä ja yritystoiminnassa tapahtuvat muutokset ja vaikuttamalla niihin.

Parhaimmillaan ammattiliiton jäsenenä jopa tienaa, kun käyttää liiton tarjoamia palveluja ja etuja. Pron jäsenenä saat alennuksia mm. hotelleista, laivamatkoista, vakuutuksista ja Turvan matkustajavakuutus löytyy jäsenkorttisi takaa. Ammattiliitto valvoo etujasi, sieltä saa lakiapua, saa turvan työttömyyden varalle, koulutusta, ajankohtaistietoa, tukea työhön ja mahdollisuuden päästä mukaan hauskoihin tapahtumiin. Osallistumalla edes yhteen tapahtumaan vuodessa olet jo saanut miltei koko vuosimaksusi takaisin.

Ammattiliitto Pron jäsenmaksu on 1,4 % verotettavasta tulosta (enintään 57,00€/kk kuukaudessa) jonka työnantaja voi maksaa puolestasi suoraan palkasta. Ay-maksut ovat kokonaan verovähennyskelpoisia.

Opiskelijajäsenyys pähkinänkuoressa:
Jäsenyys on ilmainen, jos sinulla ei ole palkkatuloja. Mikäli ansaitset palkkatuloja, maksat niistä normaalin Pron jäsenmaksun.

Lisää tietoa www.proliitto.fi