Liity jäseneksi

Yhdistys on Ammattiliitto Pron jäsenyhdistys, emmekä peri erillistä jäsenmaksua.

Yhdistyksen toimialoilla työkentelevät toimihenkilöt ohjataan automaattisesti Rataksen jäseniksi liiton toimesta. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä sähköisen littymiskaavakkeen (linkki alla) tai ottamalla yhteyttä omaan luottamusmieheesi.

https://tieto.proliitto.fi/Lomake?OF2_DOC_ID=9045&OF2_LANGCODE=FI&OF2_BACKLINK=

Rahatalouden ammattilaiset Ratas ry. - Facket för Finans- och ekonomibolag rf, on rahoitusalan, luottotieto- ja perintäalan, tili- ja taloushallinnon sekä kiinteistöpalveluiden aloilla työskentelevien oma yhdistys. Ratas on Ammattiliitto Pron jäsenyhdistys.

Ammattiliitto Pro neuvottelee työehdot luottotieto- ja perintäalalle sekä rahoitusalalle. Työehtosopimus takaa paremmat  työsuhteen ehdot - ei mikään vähäpätöinen asia.

Työntekijöiden ääni kuuluu ja vaikutamme sitä paremmin mitä useampi työntekijä edustamillamme aloilla kuuluu Ratakseen. Jäsenenä selustasi on turvattu, palveluksessasi on alaasi parhaiten perehtyneet asiantuntijat ja nautit monista rahanarvoisista huippueduista http://www.proliitto.fi/jasenelle/jasenedut

Jokainen Rataksen edustamilla aloilla työskentelevä toimihenkilö, asiantuntija ja esimies on tervetullut jäseneksi työtehtävästä, asemasta tai koulutuksesta riippumatta.

 

Tutustu jäsenyyden etuihin ja liity jäseneksi nyt!